12 راز برای خوشمزه شدن زرشک پلو
زرشک از میوههایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش مییابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشکپلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است.
لینک منبع و پست : /207194-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C/1003222-12-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88.html
12 راز برای خوشمزه شدن زرشک پلو